İnternetten para kazanmanın yolları nelerdir ? Neler yaparak internetten para kazanabilirim.

Evet arkadaşlar bir çok kişi internetten para kazanmanın hayalini kurmuştur elbette. Peki internetten nasıl para kazanbilirim ? İşte bu yazımızda sizlere internetten nasıl para kazanabilirsiniz onları sıraladık. Hadi gelin detaylara geçelim.

1. Blog Yazarak Para kazanmak

Nedir bu blog yazmak? Blog yazarak nasıl para kazanılır?

Blog yazarak para kazanmak herkesin yapabileceği sıradan, bir girişim değildir. Eğer blogunuza ziyaretçi istiyorsanız yüz binlerce rakip arasından sıyrılıp iyi bir yerlere gelmeniz gerekiyor. Burada rakipler dişli, para kazanmak için en iyilerin arasına sızmanız şart. Çünkü Google sadece en iyilere kucak açıyor.

Bazılarımız bu yazımızdan pek bir şey anlayamıyacak gelin detaylı anlatayım. Kendinize bir web sitesi açıyorsunuz. Daha sonra bu web sitesini geliştirip sitenize ziyaret eden kullanıcı sayısını arttırıyorsunuz. Sonra ise geriye kalan tek şey ”Google Reklamları’nı” eklemek.. Eklediğiniz ”Google Reklamları sayasinde para kazanmaya başlıyorsunuz. Anlatması bir o kadar kolay olsa da başarması bir o kadar zordur. Unutmayın sabreder ve azimle çalışırsanız yapamayacağınız bir şey yok.

2-Youtube’den Para Kazanmak

Youtubeden nasıl para kazanabilirim?

Youtube aylık milyonlarca kişinin kullandığı bir video paylaşım sitesidir. Bu paylaşım sitesinde bazı keşilerin kendine bir hesap açarak paylaştığı videolardan para kazandığını herkes görmüştür.Ya peki bu videolardan nasıl para kazanıyorlar nasıl yapıyorlar diyede herkes merak etmiştir. Gelin detaylı bir şekilde anlatayım. Youtube’de para kazanabilmek için öncelikle belirli kriterlere sahip olmanız gerekiyor.

Bu Kriterler
1-Belirli abone kitlesine ve video izlenme kitlesine sahip olmak.
2- Kendinizin ürettiğiniz özgün içerikler atmak.
3- Kural ihlali yapmamak.

Eğer bunları doğru bir biçimde yaptıktan sonra partnerlik şirketine başvuru yaptığınız zaman ve partnerlik şirketi sizin hesabınızı onaylarsa para kazanmanız aktif hale gelecek. Daha sonra ise paylaştığınız her video’dan reklam başına belirli bir ücret alıcaksınız. Youtube kanalı açıp video çekip paylaşmak bazılarına bir okadar kolay gelse de , bir o kadar zor olduğunu unutmasınlar.

3- İnstagram’dan para kazanmak

İnstagram nedir? İnstagram’dan nasıl para kazanbilirim?

Yaklaşık aylık 800 milyon aktif kullanıcıya sahip olan İnstagram Platformunda bir çok popüler hesaplar para kazanmakta.  Peki bu popüler hesaplar nasıl para kazanıyor? neler yapıyor? Gelin bunları detaylı bir şekilde anlatayım…

İnstagram’da bir hesap oluşturdunuz ve paylaşımlar yapmaya başladınız ”Bu kişisel hesabınız veya bir sayfanız da olabilir.” Siz paylaşım yaptıkça takipçileriniz ve gönderilerinizin beğenisinin çok fazla arttığını , paylaştığınız gönderilerin bir çok kullanıcıya ulaştığını fark ettiniz. İşte bu zaman para kazanma olayı devreye giriyor. Bir şirket veya kişisel bir hesap size mesaj veya mail atıyor. ”Sayfasını , ürününü , mağzasını veya kendi hesabını vb.” reklam yaptırmak istiyor. Sizde karşıdaki kişiyle belirli bir prensip anlaşması sağladıktan sonra reklamını yapıyorsunuz(Story’inizde veya profilinizde paylaşıyorsunuz).

Unutmayın ne kadar çok takipçi bir o kadar’da reklam demektir.